EGRIP på en snefyldt dag – University of Copenhagen

27 May 2016

EGRIP på en snefyldt dag

Fredag d. 27. maj 2016

De flade balloner ligger forladt, men klar til at blive pakket sammen, når vejret bliver bedre.

Vejret er blevet dårligt. I et par dage har vi nu haft mere og mere skydække og mere og mere snevejr. I dag er det blevet værre. Der er næsten ingen kontrast udenfor, kun hvidt på hvidt og det vedholdende snevejr er irriterende når man arejder ude.

Flere ting måtte udsættes; men vi fandt på andre ting der skulle gøres. Det er noget af et anti-klimaks efter at have lavet udgravninger, lagt balloner i og fyldt på igen. Dagens billede afspejler situationen: Hvidt på hvidt med nogle fortabt udseende slatne balloner som langsomt bliver dækket af sne.

Imidlertid kan vi prise os selv lykkelige over, at vi nåede af få ballonjobbet overstået i tide. Vejret kan ikke røre hulerne mere de er bygget og færdige. Vi kan nu arbejde under ”jorden” og indenfor, og allerede i dag trak vi udstyr ned i hallerne fra godslageret på sneoverfladen. Nede i hulerne kan vi arbejde uafhængigt af vejret.

Hvad vi har foretaget os i dag:

  1. Færdige med at tilskære døråbninger i hulerne og fjerne ekstra sne.
  2. Pakkede alle slanger og pumper.
  3. Transporterede trappen ned i borehallen.
  4. Udjævnede overfladen oven på hulerne med Yanmar og Pistenbully.
  5. Reparerede stor slæde.
  6. Tyske studier af sne i udgravning

Vejret i dag: Overskyet, blæsende og sne hele dagen. Temp. -16 °C til -23 °C. Vind: 5 m/s fra N drejende mod Ø. Sigtbarhed: 0,5 – 1 km. Dårligt vejr.

FL., J.P.Steffensen

← Forrige dagbogsblad   Næste dagbogsblad→