EGRIP internationale strikkeklub – University of Copenhagen

29 July 2016

EGRIP internationale strikkeklub

Fredag d. 29. juli 2016

EGRIP international strikkeklub.

Det er snart lørdag aften og underlige aktiviteter finder sted. Mari, Emilie and Randi har dannet en international strikkeklub og mens det er klart at produkterne skal bruges lørdag aften er det hemmeligt til hvad.Historien vil fortsætte imorgen. I borehallen er borerne igang med at rime hullet med den største af reamerne med en diameter på 251 mm. Reameren sætter sig fast i en dybde af 6 m og vi må hælde glykol på reameren for at få den løse igen.

Hvad vi har lavet i dag:

  1. Reamed pilot hullet
  2. Gentaget prøvetagning fra overflade i ren-sne området
  3. Lagde alt på plads og dokumenterede alt i tømregaragen
  4. Installerede den permanente GPS station NE af lejren.
  5. Satte lys op i loggekabinen

Ad 1: Efter EGRIP borehullet var rimet til bunden med 222mm reameren blev den sidste reamer med en diameter på 251 mm installeret. Ved den første anvendelse satte reameren sig fast I en dybde på 6 m. I andet forsøg hvor 20 l glyol blev hældt ned på reameren med en slange og ekstra træk på 1000 kg med en hejs blev tilføjet, kom reameren løs og kunne trækkes op. Reameren med en diameter på 251 m har en ring i bunden for at centere reameren og Steff, Trevor og Oliver mener at denne ring fanger isspånerne og derved øger risikoen for at reameren sætter sig fast.

Vejret i dag: Overskyet med let sne. Temperatur -10 °C I løbet af nat og dag, faldende til -15 °C i løbet af aftenen. Vind stigende fra 3 m/s om morgenen til 8 m/s ved middagstid med retningen skiftende med uret fra SW til N i løbet af dagen.

FL, Dorthe Dahl-Jensen

← Forrige dagbogsblad   Næste dagbogsblad→
Fredag d. 29. juli 2016

Indklemte isspåner ovenpå den nederste ring på 251 mm reameren.