EastGRIP
The East Greenland Ice-core Project

Målet for projektet er at bore en iskerne gennem den nordøstgrønlandske isstrøm (The Northeast Greenland Ice Stream,
NEGIS) og opnå ny viden om isstrømmes dynamik og fortidens klima

.

Læs mere

Vigtig information: EGRIP 2021 feltsæsonen er aflyst!

Det er trist at meddele, at EastGRIP styringskomitéen enstemmigt har besluttet at annullere EGRIP-feltsæsonen 2021 på grund af COVID-19-begrænsningerne. For at holde en omkostningseffektiv sæson og have en lejr åben for alle deltagende nationer har vi besluttet, at hele 2022 og 2023 sæsonerne vil give en bedre løsning.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores logistikpersonale, Marie Kirk (m.kirk@nbi.ku.dk) og Iben Koldtoft (koldtoft@nbi.ku.dk).

Om EastGRIP

Livet i lejren

Galleri

Videnskab

Publikationer

Lær mere om projektet, projektets partnere og iskerneboringen. Få et overblik over lejren og læs vores feltdagbøger der beretter om projektets fremskridt og livet i lejren. Se billeder af det smukke landskab der omgiver EastGRIP lejren, køretøjer, bygninger og de mange hårdtarbejdende forskere og øvrigt personale. Lær mere om iskerneboringen og forskningen. Ny viden baseret på målingerne på iskernen og andre sideprojekter udført i forbindelse med EastGRIP formidles via en række forskellige tidsskrifter. Her finder du en liste over disse publikationer.

Webcam and vejrLogistikken bag
projektet udføres af